Skip to main content

Návrh na grantový projekt: Misie v tónech & ART Camp v Keni

By 24. 1. 202411 března, 2024Aktuality

Grantová podpora pro rok 2024 – Nový kostel Litomyšl

Misie v tónech & ART Camp v Keni

Příjemce grantu: Effatha, z. s. – spolek zajišťující organizační a finanční zázemí sboru Effatha a Art Campu (web projektu)

Garant projektu: Jana Macková

Výše podpory: 20 000 Kč

Jmenuji se Hanka Fišerová, učím hudbu na ZUŠ v Praze a vedu celorepublikový křesťanský pěvecký sbor Effatha. V posledním roce mě Pán Bůh vede, abych sloužila hudbou v Africe.

Mou roční službu by měl odstartovat společný projekt skupiny lidí, kteří jsou umělecky obdarovaní (hudba, kresba/malba, drama/tanec). Společně odjedeme v srpnu tohoto roku na tři týdny do Keni, abychom ve spolupráci s místní církví připravili příměstské kempy pro děti a mládež – Art Campy.

Po skončení kempů se tým vrátí domů a já zůstanu na celý rok v Keni. Budu dál místní komunitě sloužit tím, čím mne Pán Bůh obdaroval – hudbou a podporou rozvoje učednictví. Toužím s nimi sdílet svůj život a svou víru v Ježíše Krista.

V roce 2023 jsem strávila v západní části Keni jeden měsíc a věřím, že mne Bůh volá k této službě na delší dobu – zatím jeden rok, proto se tam vracím. Modlitbami a organizační pomocí i finanční podporou mne bude provázet spolu s mými blízkými můj domácí Sbor Církve bratrské Network Praha a Effatha.

Vaše podpora nám pomůže zafinancovat Art Camp. V týmu na Art Camp je nás 10 a část nákladů platíme ze svých prostředků. To ale nestačí, na každém kempu bude asi 150-200 dětí, a tak prosíme také o štědrost dárce. Budu vděčná za vaši podporu.